ESV3 Formatting

/ By Webmaster [+Watch]

Replies: 475 / 4 years 2 days 10 hours 21 minutes 29 seconds

Click here to see thread description again.

People Online

Realtime Roleplay/Chat (not stored forever)

  Currently: No Character - Profile Logout
WAK [Sound when new reply]

Realtime Responses



Roleplay Reply. Do not chat here. (50 character limit.)

Custom Pic URL: Text formatting is now all ESV3.

Roleplay Responses

hmm, I have been using the ESV2 code on it and everything has worked but I cannot seem to use any kind of fonts
  Pikatails / 2y 256d 19h 39m 25s
Failed the link. [http://rp.eliteskills.com/editing.php Let's try that again, shall we?]
  ES APPRENTICE PROGRAMMER / Omio / 2y 256d 19h 41m 48s
Account pages use ESV2 code. See [http://rp/eliteskills.com/editing.php here].
  ES APPRENTICE PROGRAMMER / Omio / 2y 256d 19h 42m 32s
My account wont let me change the fonts, I can't figure out why, I tried using google font codes and it doesnt want to work
  Pikatails / 2y 256d 19h 44m 24s
Alright.

Thank you for your help I really appreciate it!
  |Loser| / PockyPanda / 2y 279d 17h 24m 3s
Hm. Gonna have to consult [http://rp.eliteskills.com/u.php?u=1 Jimmy] about that one.
  ES APPRENTICE PROGRAMMER / Omio / 2y 279d 17h 48m 38s
Google chrome.

I have tried firefox and also internet explorer.
  |Loser| / PockyPanda / 2y 279d 17h 55m 42s
Huh. Weird. Still sounds like an issue with your browser. Which browser do you use?
  ES APPRENTICE PROGRAMMER / Omio / 2y 279d 17h 58m 26s
My adblock is disabled for this domain.

It's just the realtime chat the roleplay is working just fine.
  |Loser| / PockyPanda / 2y 279d 18h 20m 27s
The Realtime and RP responses are both working for me. Is there any adblock, or do you have JavaScript disabled?
  ES APPRENTICE PROGRAMMER / Omio / 2y 279d 18h 25m 46s
It's all of them but i'll give you the one i'm most active in.

[http://rp.eliteskills.com/r.php?r=60474 Here you are.]
  |Loser| / PockyPanda / 2y 279d 22h 20m 43s
Throw me a link to the thread that's derping out...?
  ES APPRENTICE PROGRAMMER / Omio / 2y 280d 21m 47s
Hi. Recently my flash chat has not been coming up and when it does it will not let me post. I was wondering if you could help me with this.

I've tried 3 different browsers and I've uninstalled chrome twice.

I've also updated my java and media player.

If you have any solution please let me know ASAP.

Thank you!
  |Loser| / PockyPanda / 2y 281d 11h 26m 54s
@ Etro: Profiles use ESV2 coding, so you need to do:

youtube: http://www.youtube.com/watch?v=GAeb27MtqIo

Watch the beginning of the link; if it uses https, then it won't work.
https://www.youtube.com/watch?v=GAeb27MtqIo
is not the same as
http://www.youtube.com/watch?v=GAeb27MtqIo

Secure doesn't allow "third-party content", which meant that YouTube videos only work on YouTube-related sites. This is a bit of an oversight from Jimmy's end.

[size30 @ KITE: Agreed. *Applauds.*]
  ES APPRENTICE PROGRAMMER / Omio / 2y 292d 21h 4m 13s
Jimmy, the new ESV3 coding is great. It's easy to learn and really direct. All that's fine and well.


But there's no place to practice it besides Previewing my posts over and over again, whereas for the old coding I could go here:

http://rp.eliteskills.com/editing.php

PLEASE don't get rid of that outlet, but having it updated for it to y'know handle ESV3 as well would be grand. Or a new place altogether. Whatever works.

Thanks for your time.
  HEAD ES FORMATTING QUEEN / KITE / 2y 303d 11h 18m 37s
1234567891011..32

All posts are either in parody or to be taken as literature. This is a roleplay site. Sexual content is forbidden.

Use of this site constitutes acceptance of our
Privacy Policy, Terms of Service and Use, User Agreement, and Legal.
Roleplay
1234567891011..32